Menú Cerrar

TRACTAMENTS FACIALS

Els nostres tractaments estan pensats per tenir cura de la pell del rostre. Les nostres professionals us faran un diagnòstic, i aconsellaran quin tractament és el que necessiteu.
Sempre aconsellem començar amb una Higiene Facial, amb la que aconseguirem identificar millor les necessitats dels clients.

Utilitzem dues tècniques:

Higiene amb vaporitzador d’ozó:

És la més coneguda i molt efectiva. El vaporitzador d’ozó purifica i oxigena la pell del rostre, té els següents beneficis
• Obre els porus, facilitant la sortida de barbs, punts negres, restes de maquillatge i impureses.
• Purifica i hidrata l’epidermis.
• Relaxa els muscles, sensació de benestar.
• Estimula el funcionament glandular, ajudant a l’eliminació de toxines.
• Afavoreix la circulació sanguínia i desembussa els conductes nasals.

Higiene amb peeling ultrasònic:

Està recomanada per pells sensibles, i per l’inici d’un tractament específic, doncs prepara la pell, la fa més receptiva a l’aplicació de cosmètics.
És una tècnica que utilitza una espàtula d’acer quirúrgic que es far lliscar pel rostre. Aquesta espàtula llança ones i vibracions a la pell en una freqüència no audible, és completament indolor.

El peeling ultrasònic es una forma efectiva de:
• Regenerar per complet el col·lagen de la pell
• Eliminar les cèl·lules que bloquejant l’oxigenació de la pell
• Donar la mateixa coloració i to a la cara

TRACTAMENT AMB BIOLÒGICS ESPECÍFICS

En aquests moments en tenim tres, que ens encanten pels resultats:

Col·làgen: indicat per tota classe de pells que necessitin hidratació en profunditat. Utilitzem productes que contenen col·lagen marí i elastina, proteïnes biològicament actives, que frenen l’oxidació i reafirmen la pell.

Què aconseguim:
– Hidratació intensiva i duradora.
– Estimular la regeneració cel·lular.
– Disminuir la profunditat de les arrugues.
– Millorar la textura de la pell.
– Augmentar la turgència i flexibilitat de la pell.

Vitamina-C: Indicat per tota classe de pells, i en especial pells apagades i laxes.
Tractament intensiu amb vitamina C pura que aporta lluminositat i fermesa instantània. Efecte visible des de la primera aplicació. Protegim la pell dels radicals lliures, millorant el to i la fermesa.

Beneficis de la Vitamina C en la pell:
• És un excel·lent antioxidant.
• És un dels millors principis actius per combatre les taques, aclareix la pell, també inhibeix la producció de la tirosina, l’ensima que crea la pigmentació.
• Ajuda en la formació de col·lagen i elastina, és un potent agent antienvelliment.
• Hidratant, frena la pèrdua d’aigua de la pell

Fotorejoveniment amb IPL:

El fotorejoveniment, també conegut com a llum polsada intensa o IPL, és adequat per tornar a les pells madures la finor i lluminositat pròpia de les pells joves. Es pot aplicar a la cara i a altres zones del cos com mans, coll, escot. Aquest tractament proporciona resultats progressius i a llarg termini, sense efectes secundaris: atenua taques vermelles i marrons, i millora la lluminositat de la pell sense danyar-la.

Consisteix en aplicar un pols de llum que travessa la pell i es transforma en calor en ser absorbida per la melanina, l’hemoglobina i els fibroblasts. Aquesta calor consumeix l’excés de melanina i hemoglobina, alhora que estimula els fibroblasts perquè produeixin nou col·làgen.

El tractament complet es porta a terme al llarg de 4 sessions de 30 minuts de durada. Sempre hi ha una millora evident a partir dels 7 dies posteriors a cada sessió. I aquesta millora augmenta gradualment, perquè s’ha iniciat la formació de nou col·làgen. Al final del tractament, la seva pell quedarà més lluminosa i ferma. De totes maneres, per prolongar els resultats, us recomanem un tractament tòpic amb cosmètics adients.