Menú Cerrar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> LA TRAJECTÒRIA

L’any 2008 vam començar la nostra experiència com a centre d’estètica de la mà d’una franquícia del sector especialitzada en serveis de depilació. Al llarg dels anys hem anat introduint la resta de serveis que ens han fet créixer com a professionals. L’any 2015 vam ampliar l’empresa obrint un nou centre a Igualada. Amb la inquietud de voler avançar en aquest sector que ens apassiona hem pres la decisió de començar una nova trajectòria. Creiem que com a professionals de l’estètica hem de fer l’esforç d’estar al dia en les noves tendències i intentar aportar als nostres clients els millors serveis i productes per cuidar del seu cos.

> LA FILOSOFIA

Creiem que tenir cura del cos ha d’estar a l’abast de tothom per això el nostre lema és “Bellesa intel·ligent: troba la teva millor versió, cuida’t, mima’t, agrada’t i no paguis de més”. En l’època actual on cuidar el cos forma part de la cultura i  els hàbits de la gent, creiem que es pot donar satisfacció a aquestes inquietuds amb uns serveis magnífics a preus molt competitius. Posem molta cura a l’hora de triar serveis i productes, busquem la màxima qualitat i formem contínuament al nostre personal. Volem que els clients tinguin la millor experiència amb nosaltres.

> EQUIPAMENT

Una part important d’aquesta experiència són les nostres instal·lacions. Hem renovat la nostra imatge, adequant els colors a les sensacions que volem transmetre als nostres clients. Podreu trobar unes cabines amb colors tènues per poder relaxar-se. Tenim cinc cabines altament equipades, i dues taules de manicura. Disposem de diferents aparells professionals per realitzar una gran varietat de serveis (fotodepilació, ozó, alta freqüència, ultrasons, pressoteràpia, electroestimulació).

 

SPACE
SPACE
SPACE