Menú Cerrar

TRACTAMENTS CORPORALS

Peeling corporal:  Aquest tractament serveix per eliminar les cèl·lules mortes de la pell, la finalitat és millorar la renovació cel·lular, oxigenació i aparença.

Beneficis del peeling corporal:

 1. Efecte immediat sobre la pell, queda lluminosa, terça, suau i saludable.
 2. Augmenta la permeabilitat de la dermis permetent el pas dels principis actius dels cosmètics (hidratants, sèrums)
 3. Millorar les imperfeccions com l’hiperceratosis de la pell en zones de fregament com colzes, genolls, talons i planta del peu.
 4. Augment de la circulació sanguínia en la zona tractada.
 5. Increment de l’oxigenació de la pell, que accelera la regeneració de les cèl·lules i eliminació de toxines.

Massatges

Oferim massatges relaxants, que tenen com a objectiu alliberar l’estrès i tensions acumulades. La tècnica que utilitzem, s’aplica de forma lenta, amb moviments pausats i llargs, pressió ferma i progressiva, incidint en les zones adolorides.

El massatge aconsegueix incrementar la circulació sanguínia, estimula i activa el sistema autoimmune, desbloqueja línies energètiques, produint un efecte equilibrant, relaxant i tonificant. Utilitzem olis amb essències naturals (farigola, ametlles), que ajuden a relaxar i calmar l’estrès. Tenim tres serveis:

 • Massatge localitzat: servei de 30 minuts on es realitza massatge en una zona, esquena o cames.
 • Massatge corporal: servei de 45 minuts on es realitza massatge a tot el cos.
 • Massatge amb espelma aromàtica: servei de 45 minuts. El producte que utilitzem per fer el massatge és una espelma aromàtica (amb essències naturals) que a l’escalfar-la es fon. Amb la cera fosa (temperatura 38º) i l’aroma que desprèn aconseguim relaxar i tonificar amb intensitat. L’unió del massatge i l’aromateràpia, genera sensació de benestar i profunda relaxació.

Pressoteràpia

La pressoteràpia és un tractament estètic en el qual mitjançant una màquina, que utilitza la pressió de l’aire  com a massatge, aconseguim activar el sistema limfàtic per millorar la circulació en tot el cos. El sistema limfàtic és l’encarregat de netejar i defensar l’organisme, eliminant toxines, contingut intestinal i greixos, i combatin gèrmens, infeccions i substàncies tòxiques. És un tractament còmode i natural, amb més adeptes al pas del temps, per la seva senzillesa, eficàcia i cost.

Com funciona aquest tractament?

La màquina de pressoteràpia està composta de:

 • Una envoltaria (botes) que es posa a una zona determinada a tractar, com cames, glutis o abdomen.
 • Un sistema compressor d’aireque controla la pressió de l’aire.

Cada sessió dura mitja hora. Depenent de cada persona i dels objectius desitjats, es necessiten més o menys sessions. Les màquines incorporen diversos programes personalitzats.

Quins són els beneficis de la pressoteràpia?

El massatge que produeix la màquina, trenca les acumulacions de grassa (cames i glutis) per després fer-la circular junt amb la resta de líquids i toxines retinguts cap a la seva expulsió a través del sistema limfàtic. Les seves aplicacions són:

 • Tractament per eliminar grasses i toxines.
 • Tractament per eliminar i reduir la cel·lulitis.
 • Tractament per eliminar varius.
 • Tractament per la retenció de líquids.

Electroestimulació

Què és? És un tractament que consisteix en l’aplicació de descàrregues elèctriques de baixa freqüència, de forma controlada, en les zones que ens interessen treballar.

Com funciona?  Mobilitza, activa i tonifica els músculs, estimulant l’oxigenació i drenatge de la zona, ajudant a cremar grasses.

Tot això de forma localitzada, de manera que actua sobre les parts desitjades del cos inclús sobre el múscul o grup muscular que  es triï.

Beneficis de l’electroteràpia estètica:

 • A l’exercitar la musculatura, tonifica i reafirma la pell combatent la flaccidesa.
 • Esculpeix la figura per pèrdua de grassa i volum en zones localitzades i difícils.

Com és una sessió de electroteràpia estètica?

Es comença amb un examen per determinar el tipus d’intervenció que realitzarem, decidint el nombre de sessions necessàries per aconseguir l’objectiu. S’aplicaran els elèctrodes depenent de la zona a tractar, i l’exposició és de 30 minuts. Per ser efectiu el tractament s’aconsella dues sessions setmanals, durant quatre o cinc setmanes. Després realitzar manteniment de dues sessions mensuals.

L’electroteràpia no és molt molesta. La sensació inicial és un mica incòmode, però al cap de poc temps s’acostuma el cos, però hi ha casos de persones molt sensibles que poden sentir molèsties.

Tractament reductor i Tractament Reafirmant

Pel tractament reductor i reafirmant, utilitzem algues micro-estrellades, aquestes tenen una alta concentració de molècules bioactives que ens ajuden a aconseguir els objectius.

 • Beneficien la vasodilatació local i l’augment de la circulació sanguínia i el flux limfàtic.
 • Reactiven l’eliminació de grassa localitzada i cel·lulitis.
 • Tenen un efecte protector envers els radicals lliures, ja que en la seva composició hi ha gran quantitat d’antioxidants i vitamines E i C, que contribueixen a frenar el procés d’envelliment de la pell.

En el tractament reductor complementem el ús de les algues amb la pressoteràpia, i en el tractament reafirmant les algues, amb l’electroestimulació, Al final de la sessió efectuem un massatge de buidatge limfàtic suau, per ajudar a eliminar líquids.

Són tractaments de 8 sessions, d’una hora de duració. En la primera sessió efectuem un peeling corporal per preparar la pell per absorbir els actius.