Menú Cerrar

DEPILACIÓ

La depilació és un dels principals tractaments per mantenir la bellesa del nostre cos, i la depilació amb cera tèbia és la més higiènica, segura i eficaç. Creiem que podem presumir d’haver aconseguit un dels millors serveis de depilació del mercat. Utilitzem els millors productes, roll-on per el cos i cera liposoluble per les zones delicades (aixelles, engonals i cara). Aquestes ceres estan fabricades amb resines com la colofònia (resina del pi) i olis vegetals. Necessiten menys temperatura per poder aplicar-les, i això fa que siguin molt segures i ideals per les persones amb problemes circulatoris, ja que s’evita la dilatació de venes i capil·lars. Tot el producte utilitzat en la depilació és d’un sol ús aconseguint un nivell òptim d’higiene.

També utilitzem productes post depilatoris de gran qualitat. Per les zones sensibles utilitzem una crema reequilibrant, amb principis com el mentol, avena, al·lantoïna, etc., que restauren els nivells d’humitat de la pell, calmant les possibles irritacions. Pel cos utilitzem cremes hidratants amb principis similars que l’anterior però amb una densitat inferior per ser absorbida amb facilitat.

Aconsellem utilitzar productes retardants del creixement del pèl, sobretot a les persones que en tenen molta quantitat i molt gruixut, aquests productes debiliten el pèl i retarden la seva aparició, fent que cada cop la depilació sigui menys dolorosa (ampolletes retardants o mousse retardant).